maandag 20 juni 2011

Maandagavond(nacht): vingers aan elkaar lijmen


Mijn opa was een bekende uitvinder. Zijn grootste uitvinding was een stroomapparaat waarmee je mensen die net dood waren gegaan weer tot leven kon wekken. Super natuurlijk. Dat is pas een uitvinding. Nu is de paperclip natuurlijk ook best wel een goeie uitvinding hoor, maar zo'n stroomapparaat is natuurlijk wel even wat anders. De leukste uitvindingen zijn uitvindingen die eigenlijk voor heel wat anders waren uitgevonden. Superlijm bijvoorbeeld. Dat was eigenlijk bedoeld om kapotte soldaten weer aan elkaar te lijmen. Echte soldaten dan he. Want als er bommen op je neerkomen en er mensen op je schieten schijnt het nogal ingewikkeld te zijn om dan hele grote wonden met naald en draad weer dicht te naaien. Dan heb je andere dingen te doen zeg maar.
Dus bedachten ze mensenlijm. Handig natuurlijk. Tot iemand ontdekte dat je er ook andere dingen mee kon lijmen. En dat dat veel vaker voorkwam dan soldaten die gerepareerd moesten worden. Toen stopte ze de mensenlijm snel in een mini-tube en noemde het superlijm. 
Daarom plakt superlijm ook zo goed aan je vingers en moet je heel erg goed oppassen dat je niet per ongeluk je vingers aan elkaar lijmt.

Gregor

ps. Ik kan niet slapen.... :-(


Geen opmerkingen:

Een reactie posten